torstai 22. marraskuuta 2012

TTM#47

Stockmannin "Hullut päivät" olivat joitakin viikkoja sitten. Kosmetiikkaosaston roskakorin päällimmäiseksi oli heitetty muutamia lipukkeita, joista sain oikeanpuoleisen silmän kuvan. Liittyivät ilmeisesti johonkin ripsiväriin.
Sain loistoidean. Jos otan kaksi lipuketta, saan kaksi silmää. Toisen silmän saan kuvansiirrolla peilikuvana, joten voin koota niistä kasvokuvan. No, kuvansiirto ei onnistunut, koska silmä oli painettu muovitetulle paperille. Eipä hätiä, skannasin jäljelle jääneen kuvan ja peilasin sen koneella ja tulostin.
Mutta olisihan minun pitänyt tajuta, että silmäpari karsastaa todella pahasti!!! Mutta milloin muuten ihminen katsoo noin pahasti kieroon, jos ei ole taittovikaa silmissä??? Ötökkäkarkotemainoksia muistellen: silloin kun on joku hyönteinen lentänyt nenän päälle...
Sitten vaan kasasin kortin näistä osista. Taustaksi löysin sivuja vanhasta historiankirjasta. Kuumailmapallo oli valmiiksi leikattu irti viime talvena. Yritin silloin kehitellä siitä jotain korttia, mutta eipä ottanut tulta... Näin valmistui tämä hullu kortti.

7 kommenttia:

 1. Tällä viikolla näyttää olevan liikeellä jänniä kortteja ja nuo silmät ovat aika hurjat ja katsovat suoraan nenänvartta kiipeävää ötökkää. Aika hyvä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja pilvin pimein! Minä vaan en saa kommentteja läpi. Ihan varmaan olen noihin kahteen aikaisempaankin yrittänyt kirjuutella! Tämän kertainen on kyllä ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. IIIK! Tämä on siis niiiiin ihana kortti. Tykkään hyönteisistä ja kuumailmapalloista ja kieroon katsovista ihmisistä. Oisko mitenkään mahdollista että vaihtaisit tän mun kans, mulla ei kyl oikeen kunnon esitystä vapaista korteista ole mut on siel vissiin jonkinlainen ja enkelikortit ynnä muut ATC kortit joita oon loka-marraskuulla tehnyt ja joissa ei oo varattu merkintää pitäis olla vapaita ellei ne oo tehty vaihtoihin. Eiks ookki tosi selkeetä? mut voin myös tehä ihan toive aiheella uudenkin korti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdan oikein mielelläni. Kävin sun blogissasi ja pidin erityisesti siitä lokakuun orava-aiheisesta kortista. Olisiko sulla jotain sen tyylistä vapaana? Tai jos ei ole, mikä tahansa muukin "yllätyskortti" käy. Mutta kerrotko osoitteesi, mihin voin lähettää kortin? Sähköpostiosoitteeni on urmankki@gmail.com

   Poista
  2. Anteeks etten oo muistanu koko pyyntööni saati vastannut mut ku työt tuppaa viemään kaiken ajan ja kun oon vapaalla pitäs vähän kodinhoiytoo ja ruoanlaittooki harrastaa. Mut siis se orava kortti on viel vapaa että laitan se sulle tuleen ja sähköpostiikki aiheesta on tulossa

   Poista
 4. Ihan varmasti katsoisin itsekin kieroon, jos ois kuumailmapallo silmien välissä ja ampiainen nenällä! Tosi hauska kortti!

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti! Tuota katsetta jää tuijottamaan takaisin!
  Ja blogisi nimi on hauska myöskin. :)

  VastaaPoista